ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ-ΡΕΔΕΣ
τοποθεσία Προμαχώνας San Salvatore
Ημερομηνία: 22/08/2024 - 22/08/2024
Κατηγορία εκδήλωσης: Θέατρο
Διεύθυνση: Προμαχώνας San Salvatore
Περιγραφή

Η καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, έχοντας  ξεχωρίσει στο χώρο του θεάτρου για παιδιά με τις ευφάνταστες παραστάσεις, τις μουσικές, τα τραγούδια και τα κείμενά της, δημιουργεί φέτος, μια νέα μουσικο-θεατρική παράσταση βασιζόμενη στην ιδέα ενός “καλλιτεχνικού τσίρκου” και στους κανόνες της slapstick κωμωδίας, για μια ξέφρενη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Οι «ΝΤΟΡΕΜΙΡΕΔΕΣ», με τη θεατρική δομή ενός musical αλλά και τη ζωντάνια μιας πραγματικής συναυλίας, μεταλλάσσουν διαρκώς τη θεατρική σκηνή μετατρέποντάς την, τη μία σε ένα θεατρικό πανδαιμόνιο και, την άλλη, σε μια πίστα για ξέφρενο τραγούδι και χορό! Επί σκηνής, πέντε ταλαντούχοι μουσικοί-ηθοποιοί, ερμηνεύουν τραγούδια, κάνουν μουσικούς αυτοσχεδιασμούς αλλά και χιουμοριστικά θεατρικά σκετς και αφηγούνται μια όμορφη ιστορία φιλίας που διασκεδάζει και συγκινεί. Πρόκειται για μια μουσική παρέα με ιδιαίτερους χαρακτήρες που ξέρει να δημιουργεί, να διασκεδάζει μα – πάνω απ’ όλα- να ξεπερνά κάθε δυσκολία!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

«Οι Ντορεμιρέδες είναι μια υπέροχη μουσική μπάντα, γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις γαργαλιστικές της μελωδίες, τους χοροπηδητούς ρυθμούς και τους ξεκαρδιστικούς στίχους των τραγουδιών της.

Ήταν όμως πάντα έτσι; Όχι βέβαια! Στην αρχή, τα μέλη της δεν ήξεραν καν μουσική!

Πώς δημιουργήθηκαν λοιπόν οι ΝΤΟΡΕΜΙΡΕΔΕΣ; Ήταν από πάντα φίλοι ή μήπως μια παράξενη συγκυρία του χρόνου και της στιγμής τους έσμιξε για πάντα;

Φωτίζοντας το παρελθόν, αναδύεται η τρομερή τους ιστορία, ενώ θα δούμε όλες τις πρόβες και τις απίστευτές περιπέτειες που τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα: η καλύτερη μπάντα του κόσμου!»

Οι ταλαντούχοι ερμηνευτές που εμφανίζονται επί σκηνής, παίζουν ζωντανά πολλά και διαφορετικά μουσικά όργανα ενώ, παράλληλα, παίρνουν μέρος σε εύστοχα gags και κωμικές φάρσες με πρωταγωνιστές ακόμα και τους μικρούς και μεγάλους θεατές! Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ αλλά και η διάδραση, αφού σε αρκετά σημεία οι θεατές, καλούνται να συμμετέχουν ενεργά προτείνοντας, στηρίζοντας, παίζοντας μουσική, απαντώντας σε ερωτήσεις και βοηθώντας τους ήρωες της ιστορίας να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Την  ιδέα, τα κείμενα και τις μουσικές υπογράφουν οι αναγνωρισμένοι στο χώρο του θεάτρου για παιδιά: Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη (Ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα  θεατρικά τους κείμενα, τα βιβλία και τις μουσικές τους) ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο έμπειρος Johnny O. Στο ρόλο του Μαέστρου ο Αλέξης Κωτσόπουλος. Τα τραγούδια που θα ακουστούν προέρχονται από τους επιτυχημένους δίσκους της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, ενώ θα ακουστούν πολλές καινούργιες μελωδίες, ορχηστρικά και τραγούδια, αλλά και διασκευές γνωστών παιδικών (και όχι μόνο!) τραγουδιών.

Πολυμεσικό υλικό

Ακολουθεί πολυμεσικό υλικό για την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο, που ανοίγουν σε γκάλερι με περιγραφές

Περισσότερες εκδηλώσεις
 • Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες
  Τοποθεσία Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
  Η αγαπημένη σειρά Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες γίνεται show με την υπογραφή του Γιάννη Σερβετά και παίρνουν τους δρόμους! Η πιο χρωματιστή, μουσική..
  Ημερομηνία διεξαγωγής 28/08/2024 - 28/08/2024
  Ώρα διεξαγωγής -
 • Πτηνά της Κρήτης · υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας
  Τοποθεσία Δημόσιος χώρος – πληροφορίες στην περιγραφή
  Δέκα Χανιώτες φωτογράφοι άγριας φύσης, εκθέτουν με τη δική τους ματιά και εμπειρία, φωτογραφίες πτηνών της Κρήτης σε υγροβιότοπους, βουνά, φαράγγια ..
  Ημερομηνία διεξαγωγής 20/05/2023 - 30/09/2024
  Ώρα διεξαγωγής -
 • «Παραδοσιακά Κρητικά Επαγγέλματα» – έκθεση φωτογραφίας
  Τοποθεσία Ρωσικός Στρατώνας
  Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της έκθεσης φωτογραφίας για τα «Παραδοσιακά Κρητικά Επαγγέλματα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 ..
  Ημερομηνία διεξαγωγής 20/04/2024 - 31/08/2025
  Ώρα διεξαγωγής -
Back to top