Εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων
τοποθεσία Ρωσικός Στρατώνας
Ημερομηνία: 15/06/2024 - 15/06/2024
Κατηγορία εκδήλωσης: Εκδηλώσεις
Διεύθυνση: Ρωσικός Στρατώνας
Περιγραφή

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το επάγγελμα του οργανοποιού το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 11:30π.μ. στον Ρώσικο Στρατωνα.
Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά. Αρχικά, τα παιδιά θα αντλήσουν έμπνευση από μια ιστορία η οποία θα περιλαμβάνει το νήμα της ιστορίας της τέχνης του οργανοποιού και στην συνέχεια, το κάθε παιδί θα φτιάξει το δικό του μουσικό όργανο και έπειτα θα το ζωγραφίσει με τα χρώματα που επιθυμεί.
Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο να φιλοξενήσει δράσεις που αναδεικνύουν την πλούσια άυλη πολιτιστική κληρονομιά,
γεμίζει παιδικές φωνές κάθε Σάββατο, με δωρεάν δράσεις που απευθύνονται στους μικρούς μας φίλους και έχουν ως στόχο να τους φέρουν κοντά με την παράδοση του τόπου μας.

Πολυμεσικό υλικό

Ακολουθεί πολυμεσικό υλικό για την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο, που ανοίγουν σε γκάλερι με περιγραφές

Περισσότερες εκδηλώσεις
 • «ΟΙΚΟ SEA»
  Τοποθεσία Ενετικός Φάρος Χανίων
  Ο Δήμος Χανίων και συγκεκριμένα το Γραφείο Τουρισμού σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, διοργανώνουν Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας..
  Ημερομηνία διεξαγωγής 12/06/2024 - 31/12/2024
  Ώρα διεξαγωγής -
 • Πτηνά της Κρήτης · υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας
  Τοποθεσία Δημόσιος χώρος – πληροφορίες στην περιγραφή
  Δέκα Χανιώτες φωτογράφοι άγριας φύσης, εκθέτουν με τη δική τους ματιά και εμπειρία, φωτογραφίες πτηνών της Κρήτης σε υγροβιότοπους, βουνά, φαράγγια ..
  Ημερομηνία διεξαγωγής 20/05/2023 - 30/09/2024
  Ώρα διεξαγωγής -
 • «Παραδοσιακά Κρητικά Επαγγέλματα» – έκθεση φωτογραφίας
  Τοποθεσία Ρωσικός Στρατώνας
  Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της έκθεσης φωτογραφίας για τα «Παραδοσιακά Κρητικά Επαγγέλματα» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 ..
  Ημερομηνία διεξαγωγής 20/04/2024 - 31/08/2025
  Ώρα διεξαγωγής -
Back to top